استفاده از نان سالم و غنی می تواند سلامت افراد جامعه را تامین کند.به گفته وزیر بهداشت خوردن نان سبوس دار و استفاده از سبوس خطر ابتلا به سرطان روده و گوارش را کاهش می دهد.اما استفاده از آرد کپک زده تایید نمی شود.حسن قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت در حاشیه مراسم اولین همایش نان […]


لینک منبع و پست :مصرف سبوس خطر ابتلا به سرطان روده و گوارش را کاهش می دهد
http://www.hidoctor.ir/208518_%d9%85%d8%b5%d8%b1%d9%81-%d8%b3%d8%a8%d9%88%d8%b3-%d8%ae%d8%b7%d8%b1-%d8%a7%d8%a8%d8%aa%d9%84%d8%a7-%d8%a8%d9%87-%d8%b3%d8%b1%d8%b7%d8%a7%d9%86-%d8%b1%d9%88%d8%af%d9%87-%d9%88-%da%af%d9%88%d8%a7%d8%b1.html/
تک عکس مجله تفریحی و سرگرمی

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

کتابخانه عمومی «فیروز تشکری» نوجه ده ثبت نام کارآموز در علاءالدین سایت کاریابی و استخدام نی نامه همه چیز از همه جا سرباز ایرانی قیمت و مشخصات خودروهای خارجی موجود در بازار ایران مجله زندگی